ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2017

Μαΐ 16, 2017

Το 26ο Μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου ξεκινά στις 16 Μαΐου.

Το Μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, ένας καθιερωμένος πλέον πολιτιστικός θεσμός για την πόλη μας που μετρά 26 χρόνια παρουσίας, υποδέχεται για άλλη μία χρονιά τη γιορτή της εκπαιδευτικής κοινότητας, των συλλόγων και των φορέων της πόλης μας.

Από τις 16 Μαΐου έως τις 24 Ιουνίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού) και στο θεατράκι στο π. Δημαρχείο στον Ταύρο (Πειραιώς και Επταλόφου) θα παρουσιαστούν, με ελεύθερη είσοδο, θεατρικές παραστάσεις, μουσικές εκδηλώσεις, εικαστικές εκθέσεις και προβολές από την εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα της πόλη μας.

Το Μαθητικό Φεστιβάλ αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός με πολιτιστική και καλλιτεχνική σημασία καθώς διαμορφώνει ένα ανοικτό φόρουμ ερασιτεχνικής παραγωγής και δημιουργικής συμμετοχής.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου- Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά περιμένουμε τις πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες του 26ου Μαθητικού Φεστιβάλ που πραγματοποιούνται με την επιμέλεια τόσο των εκπαιδευτικών των σχολείων μας, όσο και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, του Κέντρου Πρόληψης «Σταθμός», του Πνευματικού Κέντρου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης.

Θα ήθελα να συγχαρώ όλους όσους εργάσθηκαν το προηγούμενο διάστημα με στόχο να παρουσιάσουν ένα όμορφο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα στους θεατές του Φεστιβάλ. Προσκαλώ όλους τους κατοίκους του Δήμου μας αλλά και τους επισκέπτες της πόλης μας να αγκαλιάσουν με την παρουσία τους το Φεστιβάλ των Μαθητών μας».

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα εδώ

 

Πηγή: http://dimosmoschatou-tavrou.gr/26o-mathitiko-festival-tou-dimou-moschatou-tafrou/

Comments are closed.